Bine ai venit!

Bine ai venit în lumea SUFLET DE COPIL, lumea noastră de poveste!



Suntem o expoziţie de obiecte confecţionate manual: Mobilier din lemn pictat, ceruit cu ceară de albine BIO, Decoraţiuni, Tablouri, Bijuterii şi multe alte obiecte confecţionate cu pasiune de Oameni minunaţi.



Dacă vrei să ne treci pragul, să ne propui o colaborare, un eveniment sau pur şi simplu ești curios să afli mai multe despre noi, poţi să ne vizitezi de Luni până Joi între orele 13.00 şi 16.00, poţi să ne trimiţi un e-mail la sufletcopil@gmail.com sau poţi suna la 0741888462.



Te aşteptăm cu drag!

miercuri, 18 mai 2011

Atelier de Artă Florală "Început de vară"

Te așteptăm cu cafea aromată, ceai parfumat și o porție zdravănă de inspirație artistică, sa-ți petreci câteva ore alături de noi și să descoperi magia florilor de primăvară, creând propriul aranjament floral.



Duminică, 22 mai 2011, ora 11, vino alături de noi la Atelierul de Artă Florală "Început de vară"!

Îți punem la dispoziție toate materialele necesare aranjamentului floral, priceperea și experiența noastră, o atmosferă relaxantă și prietenoasă.

În final, aranjamentul îl poți lua cu tine, iar contravaloarea materialelor (între 20 și 50 lei) reprezintă o donație pentru a susține continuarea activităților din cadrul atelierelor "Suflet de copil".

Pentru mai multe detalii și rezervare sunați la numărul 0743.153.771 - Mary.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu